ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Λ. Κρέτσος: Δεν μπορεί να είναι σάκος του μποξ η ΕΡΤ

Τι είπε για την κόντρα Αλαφογιώργου - Κοτρώτσου

«Aνθρωποι με μόνιμη σχέση εργασίας τη στιγμή που υπάρχει τέτοια εργασιακή ανασφάλεια, βγάζουν το μένος τους και αφήνουν αιχμές και κατηγορίες για τις οποίες ελπίζω η Δικαιοσύνη να επιληφθεί, πρέπει να αποδείξουν ότι όντως ισχύουν οι όποιες σκιές. Εμείς δεν θέλουμε την παραμικρή σκιά. «Εφόσον κάποιοι θέλουν να..
ανοίξουν τέτοια θέματα, να δούμε και το κόστος των παραγωγών διαχρονικά». Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 ο υφυπουργός ΨΗΠΤΕ Λευτέρης Κρέτσος σχετικά με την άγρια κόντρα του Αντωνη Αλαφογιώργου με τον Σεραφειμ Κοτρώτσο (δείτε ΕΔΩ).
 «Η ΕΡΤ ανήκει σε όλο τον ελληνικό λαό και προσφέρει πάρα πολλά πράγματα, σίγουρα χρειάζεται βελτιώσεις, έχει όμως κάνει σημαντικά βήματα σε διάφορους τομείς και απαιτεί περισσότερο σεβασμό. Δεν μπορεί να είναι σάκος του μποξ η ΕΡΤ για την όποια πολιτική αντιπαράθεση υπάρχει» τόνισε ο Λ. Κρέτσος απαιτώντας σεβασμό και από τους ίδιους τους εργαζόμενούς της.
Ο υφυπουργός αναφερόμενος στη ΝΔ και της δήλωση της 'Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου (δείτε ΕΔΩ) ανέφερε: «Στην παραμικρή αφορμή που κάποιοι δημιουργούν από την αφέλειά τους, ξαφνικά βλέπουμε το όψιμο ενδιαφέρον της αξιωματικής αντιπολίτευσης η οποία έκλεισε την ΕΡΤ σε μία νύχτα, αφήνοντας τραύμα στην εταιρεία και εκατοντάδες εκατομμύρια τα οποία πρέπει να τα πληρώσει ο ελληνικός λαός και ξαφνικά οι ίδιοι άνθρωποι έρχονται και μιλούν για διαφάνεια.»
«Το υπουργείο ασκεί μια εποπτεία στην ΕΡΤ, αν η κυρία Ασημακοπούλου θεωρεί ότι πρέπει να παρεμβαίνουμε εμείς στην ΕΡΤ και να καθορίζουμε το κόστος της παραγωγής και το τι θα κάνει ο καθένας είναι μια άλλη αντίληψη πολύ μακριά από εμάς» υπογράμμισε ο Λ. Κρέτσος και συνέχισε: «Όσοι μιλούν για διαφάνεια, έχουν αφήσει το ιστορικό τους αποτύπωμα και πρέπει να δούμε πως λειτουργούσε η ΕΡΤ, με μικτές παραγωγές και ανεξόφλητες υποχρεώσεις. Ολα θα λεχθούν στη Βουλή» .