ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Σαββίδης χτυπάει στα ίσια τον ανταγωνισμό...

...με μεταγραφές δημοσιογράφων από όλα τα κανάλια 

Από όλα τα κανάλια μαζεύει κόσμο το Epsilon του Ιβάν Σαββίδη για τη στελέχωση του ειδησεογραφικού τμήματος θέλοντας να ανεβάσει ψηλά τον πήχη στον τομέα της ενημέρωσης και να μπει πολύ δυνατά στον ανταγωνισμό.
Μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Μιχαλέλη ως γενικού διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, και την ανάληψη διευθυντικών..
καθηκόντων από τον Στράτο Μπαλή και τον Βίκτορα Βλαχογιάννη, τα πράγματα τρεχουν γρήγορα και συνεχώς γνωστοποιούνται νέες αφίξεις στο σταθμό. Χθες ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Ζήσης Μούσιος έγραψε στα social media, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του κτιρίου του ΣΚΑΪ στο Φάληρο: «Θα τα λέμε στα γνωστά πεζοδρόμια... Adios...» -ανακοινώνοντας έτσι την ένταξή του στο δημοσιογραφικό δυναμικό του Εpsilon.
Προς το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη οδεύει και ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Σωτήρης Μπελάκης ενώ τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού αναμένεται να ενισχύσουν, μετά τον Β. Βλαχογιάννη, τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο που θα αναλάβει με τον Γιάννη Σαραντάκο την πρωινή ζώνη, τρεις δημοσιογράφοι που θα προέρχονται όπως και οι προαναφερόμενοι, από το Mega. Oπως γράφει το enimerosi24 προς το Epsilon οδεύουν και η Σοφία Φασουλάκη που θα καλύπτει το δικαστικό ρεπορτάζ, η Μίνα Καραμήτρου το αστυνομικό και η Μαρία Ορφανίδη το εκπαιδευτικό – εκκλησιαστικό.
Για το «Epsilon» είχε ακουστεί και το όνομα του πολιτικού συντάκτη Χρήστου Τσιγουρής που σήμερα ανήκει στο δυναμικό της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ».