ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018

Ο καλύτερος συνεργάτης του Τσίπρα

Για άλλη μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται ο καλύτερος συνεργάτης του Τσίπρα. Επένδυσε στα χτεσινά συλλαλητήρια και αυτά θα μείνουν στην ιστορία ως τα συλλαλητήρια του "κώλου" (κυριολεκτικά). Επειδή θέλει να είναι σκληρός νεοφιλελεύθερος δεν μιλάει ποτέ με "παροχές" με αποτέλεσμα ο Τσίπρας να προσφέρει ψίχουλα αλλά ο κόσμος να κάθεται με το κομπιουτεράκι να υπολογίζει εάν τον αφορούν. Καταγγέλλει το νόμο Κατρούγκαλου αλλά τα..
πουλέν του λένε επιπλέον "Ζήτω ο Πινοσέτ" (και βέβαια για την ταμπακιέρα σιωπηρά και αυτός αποδέχεται για τους μετά το 2016 συνταξιούχους το νόμο Κατρούγκαλου)
Ναι είναι κατανοητό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ΔΕΝ θα ακούσει τις συνεντεύξεις στη ΔΕΘ.
Ναι η πλειοψηφία των πολιτών απλώς σκρολάρει περιμένοντας το λεωφορείο να παέι στη δουλειά και βλεπει αντιπολιτευτικούς τίτλους και χοντράδες στα social media.
Ναι ο Μητσοτάκης τροφοδοτείται από αυτό το ρεύμα αρνητικότητας και δεν έχει εκλογικό λόγο να το κοντράρει.
Αλλά από αυτό το ρυάκι πίνουν και άλλοι και κυρίως η ακροδεξιά.
Κυρίως όμως με αυτό τον τρόπο απλώς είναι σαν να επιλέγει ο ίδιος το δρόμο της "δεξιάς παρένθεσης".

(υπό κανονικές συνθήκες αυτό το τοπίο θα ήταν ιδανικό για μια αξιόπιστη ριζοσπαστική αριστερά να χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ εκεί όπου είναι ευάλωτος που είναι από τα αριστερά, αλλά κάπου εκεί όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις χτυπάει το ξυπνητήρι).

- από το fb του Παναγιώτη Σωτήρη