ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Εστειλε επιστολή γιατί δεν της έδωσαν τον λόγο


Eπιστολή στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ έστειλε το... μέλος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ Αντζυ Σταθάτου για θέματα που αφορούν τον Οργανισμό. Η Σταθάτου αναφέρει ότι αναγκάστηκε να στείλει την επιστολή καθώς ήθελα να θέσω κάποια θέματα στο περασμένο ΔΣ (12/9/2018) , αλλά ο κύριος πρόεδρος δεν της έδωσε το λόγο.
Αναλυτικά στην επιστολή της η Αντζυ Σταθάτου αναφέρει:..

"Συνάδελφοι,
καλησπέρα σας
Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ορισμένα θέματα αργούν πολύ να διεκπεραιωθούν προς ζημία των ασφαλισμένων μας. Κατ' αρχάς θα ήθελα να αναφερθώ στο γραφείο του φυσιάτρου στο κτίριο της Ορμυνίου, το οποίο αν και είχε δοθεί εντολή από εμένα ως γ.γ να μπει ένα παραβάν κι ένα επιπλέον κρεβάτι αχρησιμοποίητο -που ανακάλυψε ο αρχίατρος προς μείωση του κόστους- για να εξυπηρετούνται διπλάσιοι ασφαλισμένοι, αυτό ακόμη δεν έγινε. Είχα ενημερώσει προ καιρού και το συμβούλιο με τη νέα του σύνθεση, παρ' ολ, αυτά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Το ζητούμενο είναι κάθε γιατρός ή εργαζόμενός μας να αξιοποιείται στο έπακρο προς εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας.
Επίσης, διαπιστώνω με θλίψη μου πως νέοι ασφαλισμένοι μας - έμμεσα μέλη- δεν φαίνονται ακόμη στο σύστημα της ΗΔΙΚΑ με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να μην μπορούν να γράψουν εξετάσεις.
Τέλος, οι νέοι μας ασφαλισμένοι έχουν ακόμη μη ενημερωμένες καρτέλες αναφορικά με διευθύνσεις, e-mail, τηλέφωνα επικοινωνίας, καθώς ουδείς ασχολήθηκε να περάσει τα στοιχεία τους ΑΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ. Και σας ρωτώ: Στέλνει ο Οργανισμός ενημερωτικά e-mail στους ασφαλισμένους του: Οι νέοι γιατί εξαιρούνται;; Δεν είναι σφαλισμένοι μας;; Πως τους βρίσκουμε;;
Ήθελα να θέσω τα συγκεκριμένα θέματα στο περασμένο ΔΣ 12/9/2018 , αλλά ο κύριος πρόεδρος δεν μου έδωσε το λόγο, οπότε αναγκάστηκα να στείλω την επιστολή.
Παρακαλώ να πρωτοκολληθεί
με εκτίμηση,
Άντζυ Σταθάτου
μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ"