ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Πανηγυρίζουν στο Epsilon για τα νούμερα της Εθνικής

Πρώτος σε τηλεθέαση ήρθε ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Εθνικής Ελλάδας το Σάββατο 08 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Εσθονία, που προβλήθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το Epsilon TV.
Η Εθνική εκτός από το παιχνίδι κέρδισε και την προτίμηση των τηλεθεατών παραμένοντας πρώτη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού με μέσο όρο 25,2 % στο αντρικό κοινό από 25 έως 54,..
φτάνοντας μέχρι και το 31%.
Όλοι οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα μεταδίδονται ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση σε εικόνα HD από το Epsilon TV, που μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των αθλητικών μεταδόσεων και εκπομπών.
Το Epsilon TV εξασφάλισε μέχρι το 2022 τα τηλεοπτικά δικαιώματα των παιχνιδιών της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στη νεοσύστατη διοργάνωση UEFA Nations League, την προκριματική φάση του UEFA Euro 2020, την προκριματική φάση του FIFA World Cup 2022, όπως επίσης και των international matches στα οποία θα συμμετάσχει.
Επόμενος σταθμός της Εθνικής είναι η Ουγγαρία, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις21:45. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά σε εικόνα HD από το Epsilon TV.