ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Πέντε τυπικά κουίζ

Ποιός εκδότης εβδομαδιαίας εφημερίδας και περιοδικών κατάλαβε (πάλι) οτι το έργο δεν του βγαινει και ετοιμάζεται (ξανά) για περικοπές παντός είδους, απολύσεις και απόσυρση κάποιων τίτλων απο τα περίπτερα.
***
Σε ποιό μαγαζί - γωνία (οπως ο μπακλαβάς) αναζητούν συντάκτες ύλης, για να ξεφορτωθούν τους ακριβούς παλιούς, αλλά με τα λεφτά που προσφέρουν δεν βρίσκουν..
ούτε σεκιουριτάδες για ημιαπασχόληση
***
Θεωρείται σοβαρός εκδότης, κατα γενική ομολογία, αλλά βλέπει παντού φαντάσματα κάνοντας δύσκολη την ζωή των στενών του συνεργατών που δεν μπορούν να καταλάβουν που το... πάει και τι στ΄ αλήθεια έχει στο μυαλό του τελικά.
***
Σε εκδοτική επιχείρηση με πολυσχιδείς δραστηριότητες, τα επιτελικά στελέχη κουτουλάνε μεταξυ τους και ο τοποτηρητής (του αφεντικού) με τα στρογγυλά γυαλιά δεν εχει παρει μυρωδιά ο άμοιρος για το τι πραγματικά συμβαίνει.
***
Της κακομοίρας γινεται σε ημερήσιο κεντροδεξιό φύλλο. Ο "μεγάλος" δεν ειναι ευχαριστημένος με την επιλογή των πρωτοσέλιδων και κρατάει μούτρα στον... δικό του.