ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Χαμός στο twitter για Σαλαγκούδη - Survivor: «Ο πρώτος διορισμός σε ριάλιτι»


Ο κακός χαμός φαίνεται πως έχει γίνει στο Survivor μετά την αιφνιδιαστική και μη αναμενόμενη αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι από το ριάλιτι επιβίωσης. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού..ότι η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων τόσο στο Twitter όσο και στιγμές μεγάλης έντασης μεταξύ των παικτών.
Η 36χρονη δημοσιογράφος θεωρείται μία από τις πιο «αργές» παίκτριες στα αγωνίσματα και η δημοφιλία της αμφισβητήθηκε σφοδρότατα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Γελάνε οι κοκοφοίνικες στον Άγιο Δομίνικο» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας κοινού στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» το πρωί της Πέμπτης (21/1), ενώ οι χρήστες του Twitter ανέφεραν: «Ο πρώτος διορισμός σε ριάλιτι» έγινε στο Survivor με την Ανθή Σαλαγκούδη.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής η παραγωγή έλεγξε τα μηνύματα, τα οποία προήλθαν στο σύνολό τους από την γενέτειρα πόλη της Σαλαγκούδη, τη Θεσσαλονίκη. Ακόμα και η ίδια η παίκτρια δεν πίστεψε την είδηση από το στόμα του Γιώργου Λιανού ότι είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια και διασώθηκε. Το Twitter πήρε φωτιά σε βαθμό που κάποιοι σχολίασαν ότι δεν θα ξαναδούν το ριάλιτι γιατί «είναι στημένο».
Ο Αλέξης Μίχας σε ρεπορτάζ του στο «Πρωινό» ανέφερε ότι ένα άλλο σενάριο για τη δημοφιλία της Σαλαγκούδη είναι να έγινε μία κινητοποίηση των ανθρώπων που την αγαπούν στη Θεσσαλονίκη, για να τη στηρίξουν και να μην φύγει από το ριάλιτι. Η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα δήλωσε στο Πρωινό: «Η Ανθή Σαλαγκούδη μπορεί να μην είναι δημοφιλής στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη όμως είναι πολύ! Η μητέρα της είναι ενεργό μέλος σε πολλούς συλλόγους και σωματεία και κάλεσε τα μέλη τους να ψηφίσουν. Ζητούσαν να ψηφίσουν το κορίτσι μας την Ανθή για να μείνει στο παιχνίδι. Υπάρχει κινητοποίηση δηλαδή στη Βόρεια Ελλάδα». Αυτά είπε η δημοσιογράφος με τον Δ. Ουγγαρέζο να προσθέτει: «Είναι γνωστό ότι η Θεσσαλονίκη βγάζει πρωθυπουργό».