ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Οι εκδότες έχουν νέο πρόεδρο - Δεν μετέχει στο ΔΣ ο Ν. Χατζηνικολάου


Ανασυγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο  της Ενωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθην,ων (ΕΙΗΕΑ). Ο πρώην πρόεδρος Ν. Χατζηνικολάου δεν μετέχει πλέον στο ΔΣ των εκδοτών.
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, πρόεδρος της ΕΙΗΕΑ αναλαμβάνει ο.. κ. Κωνσταντίνος Γέρου, εκδότης δύο ημερησίων εφημερίδων. Αντιπρόεδρος ο κ. Ανδρέας Μιχαλόπουλος. Γραμματέας ο κ. Ιωάννης Φιλιππάκης και Ταμίας ο κ. Κώστας Γκαβούνας.
Κατά τη διάρκεια της 3ετούς επιτυχημένης Προεδρίας του κ. ΝίκουΧατζηνικολάου, αναβίωσε η λειτουργία της Ε.Ι.Η.Ε.Α., οργανώθηκαν οι υπηρεσίες της και οδηγήθηκε η Ένωση στα απαιτούμενα νέα βήματα εκσυγχρονισμού και διεύρυνσης.
Θυμίζουμε ότι πριν ένα μήνα -στα μέσα Δεκεμβρίου- η Γενική Συνέλευση της ΕΙΗΕΑ αποδέχθηκε ομόφωνα την εισήγηση του τότε Διοικητικού Συμβουλίου για διεύρυνση των μελών της, δίνοντας πλέον την δυνατότητα και στις εβδομαδιαίες εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας να γίνουν μέλη της Ενωσης.
Στη φωτογραφία το ΔΣ της ΕΙΗΕΑ  επίμπροεδρίας Χατζηνικολάου κατά την συνάντηση των εκδοτών με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.