ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Ερχονται αλλαγές σε διευθυντικό επίπεδο στην ΕΡΤ


Και έρευνα από την Marc για την πορεία της δημόσιας τηλεόρασης 

Σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου καλούν ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας και ο διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Γαμπρίτσος με αφορμή τη διεξαγωγή πανελλαδικής έρευνας για την.. πορεία της δημόσιας τηλεόρασης που έγινε τις προηγούμενες εβδομάδες από την εταιρεία Marc. Την έρευνα θα παρουσιάσει ο διευθύνων σύμβουλος της Marc Θωμάς Γεράκης, ενώ παρόντα θα είναι όλα τα στελέχη της ΕΡΤ που έχουν την ευθύνη ου ενημερωτικού, του πολιτιστικού, του ψυχαγωγικού και του αθλητικού προγράμματος των τριών καναλιών της δημόσιας τηλεόρασης όπως και της ψηφιακής πλατφόρμας ΕRTFLIX.
Την ίδια ώρα όπως γράφει το enimerosi24, το νομοσχέδιο που άφησε «ορφανό» ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας και αφορά στα Μέσα ενημέρωσης, θα πρέπει να προχωρήσει στη Βουλή. Μόλις αυτό γίνει (προβλέπεται και η αύξηση μισθών στα στελέχη της ΕΡΤ), λέγεται ότι στην δημόσια ραδιοτηλεόραση θα υπάρξουν αλλαγές. Αλλαγές σε επίπεδο διευθυντικό και αρχισυντακτών, κυρίως στον ειδησεογραφικό τομέα.
Λέγεται ότι ο ειδησεογραφικός τομέας θα ενισχυθεί από στελέχη από την αγορά και θα υπάρξουν ανακατατάξεις. Εξάλλου, αρκετές συμβάσεις λήγουν τους επόμενους μήνες και «όλα είναι υπό επανεξέταση», όπως λένε στο Μέγαρο Μαξίμου.
Δεν τίθεται πάντως, θέμα, διαβεβαιώνουν στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, για τη διοίκηση της ΕΡΤ και ιδιαίτερα για τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ζούλα.