ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Διαλέγετε (κανάλι) και βλέπετε ζωντανά την ορκωμοσία Μπάϊντεν - Με Ιγνατίου και Δανέζη το Open


Με έκτακτη ενημερωτική εκπομπή το MEGA θα καλύψει σε πραγματικό χρόνο και σε απευθείας σύνδεση με την Ουάσιγκτον την τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, του 46ου Προέδρου των ΗΠΑ.
Στις 18:30 η Κατερίνα Παναγοπούλου από το στούντιο του MEGA θα παρουσιάσει όλο το.. ρεπορτάζ αλλά και τις τελευταίες ειδήσεις από την εντυπωσιακή τελετή που για πρώτη φορά στην ιστορία της Αμερικής θα διεξαχθεί κάτω από πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας.
Από την πλευρά του το Open στις 18.15, θα συνδεθεί απευθείας με την Ουάσινγκτον για την τελετή ορκωμοσίας Μπάιντεν. Δημοσιογράφοι και αναλυτές (ανάμεσά τους ο Μιχάλης Ιγνατίου και ο Σωτήρης Δανέζης) μεταδίδουν και σχολιάζουν την επόμενη ημέρα για την Αμερική, την Ελλάδα και τον κόσμο. 
Στις 21.00 η έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του ΟΡΕΝ με τη Νίκη Λυμπεράκη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο στην παρουσίαση, δίνει όλες τις εξελίξεις σχετικά με την αλλαγή σκυτάλης στον Λευκό Οίκο.
Θυμίζουμε ότι και η ΕΡΤ θα καλύψει λεπτό προς λεπτό την ορκωμοσία του 46ου Προέδρου των ΗΠΑ, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, από τις 17:30, μετά και την οριστικοποίηση του προγράμματος της τελετής. Η καλυψη θα γίνει τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1 και ραδιοφωνικά από το Πρώτο Πρόγραμμα.
Διαλέγετε και βλέπετε...