ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

O Γιώργος Τράγκας στήνει δικό του ραδιόφωνο


Ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε ότι σταματά η συνεργασία του με τον Ελλάδα 94.3, με τη μορφή που εκείνη είχε τους τελευταίους μήνες. Από την ερχόμενη Δευτέρα η εκπομπή του και εκείνες της Μαρίας Καρρά, του Παντελή Ζήλου και του Σπύρου Νάννου θα βγαίνουν από το.. ιντερνετικό Crash Radio, και θα μεταδίδονται από εκεί στους συνεργαζόμενους με εκείνον ραδιοσταθμούς της περιφέρειας και από sites όπως το zougla.gr, το newsbreak.gr, και το pronews.gr.
Όπως γράφει και το e-tetradio, πό τον «Ελλάδα 94.3» λένε ότι θα επιλέγουν και θα παίζουν κάποιες από τις διαδικτυακές εκπομπές του Γιώργου Τράγκα και στη συχνότητα. Στο «11 με 1» πάντως θα κάνει εκπομπή εκεί, από τη Δευτέρα, ο Γιώργος Βούλγαρης.
«Επειδή η αγορά είναι ιδιαίτερα σκληρή αυτήν την εποχή, και ο ομιλών καταδιώκεται καθημερινά με ποικίλους τρόπους από την εκτελεστική εξουσία, αποφασίσαμε το ραδιοφωνικό πρόγραμμα που παράγεται από την ομάδα του crashmagazine να μεταδίδεται διαδικτυακά. Έτσι η εκπομπή μας θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα το πρωί σε δεκάδες περιφερειακά ραδιόφωνα τα οποία θα λαμβάνουν το παραγόμενο έργο από την ομάδα του crashradio. Σήμερα ή αύριο θα ξεκαθαρίσει αν οι φίλοι μας στον Ellada 94.3 θα αποδεχθούν την μετάδοση του προγράμματός μας με μια νέα μορφή συνεργασίας [...]. Ελπίζω η διοίκηση του Ellada 94.3 να αποδεχθεί την έξοδο αυτού του ανεξάρτητου ραδιοφωνικού προγράμματος από τη συχνότητα 94.3. Όπως και να έχει όλο το Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν ανακοινώσεις για το πού μας βρίσκετε πάλι από τη Δευτέρα 7 το πρωί», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τράγκας σε άρθρο του στο Crash Online.