ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Κακλαμανάκης: 12 ετών η αθλήτρια για την οποία καταγγέλλεται ότι κακοποιήθηκε


Σε αποκάλυψη βόμβα προχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου κατά την κατάθεσή της στην Εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπεκατώρου κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση συναθλήτριάς της, επίσης από το χώρο της ιστιοπλοΐας..Το σημαντικό όμως είναι ότι η αξιόποινη πράξη της αθλήτριας αυτής φέρεται να έχει συμβεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.
Μάλιστα σε συνέντευξη του στο Mega o Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης αποκάλυψε πως η νέα σοβαρή καταγγελία, που έκανε στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου, αφορά κορίτσι που είναι σήμερα 21 ετών, ενώ η κακοποίηση έγινε πριν από 9 χρόνια και αφορά ένα παιδί που τότε ήταν περίπου 12 ετών! Δεν θέλησε να πει άλλες λεπτομέρειες καθώς όπως είπε μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι κλειστή και δεν θέλει να το εκθέσει.
Μετά την κατάθεση της Μπεκατώρου στον εισαγγελέα, η νεαρή αθλήτρια αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα.
Όλα δείχνουν ότι τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν και μετά το τέλος της προκαταρκτικής εξέτασης ο εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει για εξηγήσεις το πρόσωπο ή τα πρόσωπα εκείνα που θα έχουν κατονομαστεί από τις παθούσες.