ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

« Κύριε Καρακούση, πότε μετακομίζετε στην Αυγή;»


Νέες βολές κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τον διευθυντή της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ διευθυντής του «Βήματος» η οποία ανήκει στον μιντιακό όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Αντώνης Καρακουσης αυτή τη φορά με νέα ανάρτησή του στο Twitter σχολιάζει με αιχμηρό τρόπο.. τους χειρισμούς της κυβέρνησης σχολιάζοντας το σχέδιο καταστολής του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τον περιορισμό των συναθροίσεων.
«Κανένας νόμος, καμία διάταξη αστυνομικών δυνάμεων δεν μπορεί να αποτρέψει ή να ανακόψει την κοινωνική δυναμική. Η Ιστορία διδάσκει πως όταν αναπτύσσεται η κοινωνική δυναμική τίποτε δεν μπορεί να την συγκρατήσει. Ας το γνωρίζουν όσοι νομοθετούν… εν κενώ» σημειώνει χαρακτηριστικά ο διευθυντής του ΒΗΜΑΤΟΣ με έναν απότους χρήστες του twitter να σχολιάζει ρωτώντας: 

Θυμίζουμε ότι ο Αντώνης Καρακούσης κατά καιρούς έχει εξαπολύσει επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς στο μέτωπο της πανδημίας, κάνοντας μάλιστα μεταξύ άλλων λόγο για «εγκλήματα».στη διαχείριση της πανδημίας με τις τοποθετήσεις διοικητών στα νοσοκομεία.
«Ασχετοι άνθρωποι, γυμναστές , αλουμινάδες και άλλοι αστοιχείωτοι που δεν είχαν ξαναδεί στη ζωή τους μονάδες υγείας διαφεντεύουν νοσοκομεία και χειρίζονται την πανδημία. Κάντε κάτι τώρα. Πεθαίνουν άνθρωποι...» είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ένα από τα tweet o διευθυντής του «Βήματος» (ΕΔΩ).