ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Αφηγήσεις στα FM με τον Τσιμάρα Τζανάτο


Oι «Αφηγήσεις στα FM», η νέα ραδιοφωνική και διαδικτυακή δράση του Καναλιού Ένα 90,4 και του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά συνεχίζεται αυτή την Κυριακή 24/1/21 με τον ηθοποιό και συγγραφέα.. Τσιμάρα Τζανάτο ο οποίος διαβάζει για τους ακροατές τα έργα τα «Δεσποινίς Δυστυχία» και «Αχινός» που φέρνουν την υπογραφή του.
Υπενθυμίζουμε ότι οι «Αφηγήσεις στα FM» θα συνεχίσουν με τον σκηνοθέτη Τάκη Τζαμαργιά στις 31/ 1 και τον ηθοποιό Μανώλη Μαυροματάκη στις 7/2.
Γιατί τα θέατρα μπορεί να είναι κλειστά, οι καλλιτέχνες όμως συνεχίζουν να επικοινωνούν μαζί μας. Με κάθε μέσο διαθέσιμο, υψώνουν τη φωνή τους και συναντούν τους ακροατές στη σφαίρα της μυθοπλασίας και της αφήγησης
Οι Κυριακάτικες ραδιοφωνικές συναντήσεις -αφηγήσεις είναι διάρκειας περίπου 30 λεπτών, μεταδίδονται από το Kανάλι Ένα 90,4 στις 18.00 με παράλληλη ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ως podcasts.