ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Kάκος: Οι δημοσιογράφοι έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο - Αποδοκιμάζει η ΕΣΗΕΑ


Την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ προκάλεσαν τα σχόλια του πρώην διαιτητή και νυν τηλεκριτικού κ. Τάσου Κάκου, στην εκπομπή «Total Football» του Open. H ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία.. αναφέρει:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την αποδοκιμασία του για τις δηλώσεις του πρώην διαιτητή και νυν τηλεκριτικού κ. Τάσου Κάκου, που για μια ακόμη φορά στοχοποιεί τους αθλητικούς συντάκτες.
Ο κ. Κάκος κατά την εμφάνισή του σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, και για «δημοσιογράφους που έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο» και «ότι δεν έχουν οι δημοσιογράφοι δικαίωμα να κάνουν κριτική»!
Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στον πυρήνα του δημοσιογραφικού λειτουργήματος βρίσκεται και η άσκηση κριτικής πάνω σε θέματα επικαιρότητας, σε πρόσωπα και πράξεις, προκειμένου να ενημερώνεται το κοινό. Συνεπώς, τέτοιες συστάσεις περί αποχής από την κριτική, καθώς και οι τυχόν χαρακτηρισμοί συναδέλφων δεν είναι μόνο άκαιροι και ατυχείς, αλλά είναι κυρίως απαράδεκτοι και υποβολιμαίοι.
Το Δ.Σ. καλεί τον κ. Κάκο να ανακαλέσει τις δηλώσεις αυτές και να απέχει στο εξής από προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά δημοσιογράφων".