ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Μετά τον ΣΚΑΪ «θύμωσε» και η ΕΡΤ


Είναι από τις ειδήσεις εκείνες που τα δικά μας κανάλια μεταδίδουν μεν, αλλά με μία προϋπόθεση: να μην αφορούν την Ελλάδα και την κυβέρνησή μας.
Θυμάστε πριν από μερικές μέρες που ο ΣΚΑΪ έκανε θέμα την παραβίαση των μέτρων της.. καραντίνας από τον πρωθυπουργό της Αγγλίας Μπόρις Τζόνσον, που πήγε βόλτα με το ποδήλατό του; Το θυμάστε, φυσικά. Είναι ο ίδιος ΣΚΑΪ που «έθαψε» την αντίστοιχη βόλτα του πρωθυπουργού μας στην Πάρνηθα για mountain bike (και λέγαμε τι μας έλειπε; να τι μας έλειπε: το mountain bike. Σαββατοκύριακο χωρίς mountain bike είναι ένα άδειο Σαββατοκύριακο...)
Έτσι τώρα και η ΕΡΤ. «Παρεξηγήθηκε» που κάποιοι εμβολιάστηκαν πρώτοι παρακάμπτοντας υγειονομικούς κτλ. Αλλά δε «θύμωσε» για την Ελλάδα βρε κουτά, αλλά για την Ισπανία: «Σκάνδαλο με δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που εμβολιάζονται παρακάμπτοντας το πρωτόκολλο».
Δε θυμόμαστε να είδε αντίστοιχο σκάνδαλο κι εδώ η ΕΡΤ, όταν έτρεχαν όλοι οι σαραντάρηδες υπουργοί της κυβέρνησής μας να εμβολιαστούν, καμαρώνοντας στα social media.
Αλλά έτσι είναι τα κανάλια μας: δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, δε χαρίζονται στην κυβέρνηση. Των άλλων κρατών εννοείται. Στην κυβέρνηση Μητσοτάκη στέκονται σούζα.
Δημήτρης Κανελλόπουλος / EφΣυν