ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Συγγνώμη Καραβάτου - Κατσούλη μετά τον σάλο με τους δίδυμους


Mετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε σε εκπομπή του STAR η ομολογία των δίδυμων αδερφών ότι συνευρέθηκαν διαδοχικά με κοπέλα χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, οι παρουσιαστές του καναλιού ζήτησαν δημόσια συγνώμη.
Οι σφοδρές αντιδράσεις και η προσφυγή του Πανελλαδικoύ Σωματείου Γυναικείων Δικαιωμάτων.. «To Μωβ» στο ΕΣΡ οδήγησαν τους παρουσιαστές της εκπομπής στο να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους ζητώντας συγγνώμη.
«Καλημέρα, σήμερα ξεκινάμε αλλιώς, γιατί τα πράγματα είναι πια αλλιώς», είπε ο Κρατερός Κατσούλης, κατά την έναρξη της εκπομπής.
Η Κατερίνα Καραβάτου πήρε τον λόγο, αναφέροντας: «Σκέφτομαι ότι αυτές οι στιγμές απαιτούν αυτοκριτική, είναι σκέψη, είναι προσοχή, είναι επαναπροσδιορισμός, είναι δύναμη και βασικά είναι ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου, αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει πριν από αυτή τη συμπεριφορά. Αλλά όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν και αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη»
Έπειτα, ο Κρατερός Κατσούλης πρόσθεσε: «Και επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο συγγνώμη, λοιπόν, ειλικρινές για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελα μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή, που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμη και σε μίσος και εκφράστηκε ακόμη και σε κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, την οικογένειά μας. Συγγνώμη που κλονίσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης, την καθημερινή, που έχουμε φτιάξει τόσα χρόνια και δεν αναφέρομαι μόνο στα τελευταία τέσσερα χρόνια. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη, από εμάς τους ίδιους. Και μία υπόσχεση Πιστέψτε με το πάθημα, έγινε μάθημα. Αυτά».