ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Στα περίπτερα «το γουρούνι της πολιτικής με το ντιβάνι στο γραφείο του»


«Το γουρούνι της πολιτικής με το ντιβάνι στο γραφείο του / Ο μεγαλόσχημος ερωτύλος που παριστάνει σήμερα τον σοφό τιμητή των πάντων». Αυτός είναι ο βασικός τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «δημοκρατία» που αναφέρεται σε πολιτικό με πανεπιστημιακή καριέρα και τον οποίο.. δεν κατονομάζει.
Το κείμενο υπογράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης και αναφέρεται σε πιέσεις σε φοιτήτριες και σε ανήθικη πρόταση, του εν λόγω πολιτικού, σε δημοσιογράφο της τηλεορασης.

Θυμίζουμε ότι η πρώην πρόεδρος του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ), Ελένη Σπανοπούλου και με αφορμή τις αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου, αναφέρθηκε σε γιατρό του Οργανισμού που παρενόχλησε σεξουαλικά πέντε γυναίκες, κατά την περίοδο 2009-2011 (δείτε ΕΔΩ).

Επίσης την δική της τραυματική εμπειρία μετέφερε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Ζέφη Δημαδάμα, σχετικά με σεξουαλική παρενόχληση την οποία είχε δεχθεί κατά το παρελθόν. Με άρθρο της στα ΝΕΑ και μιλώντας στον ΣΚΑΪ  η κυρία Δημαδάμα, αναφέρθηκε σε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε υποστεί από κομματικό στέλεχος. Η ίδια είπε πως το περιστατικό είχε συμβεί σε ασανσέρ από άτομο το οποίο τώρα έχει αποσυρθεί από την πολιτική (δείτε ΕΔΩ).