ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Ο Αδωνης πήρε στο λαιμό του τον Μητσοτάκη ή καλύπτει την κωλοτούμπα του;


Δικής του έμπνευσης ή τουλάχιστον του υπουργείου Ανάπτυξης ήταν η αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων, που εξήγγειλε την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής για να το πάρει πίσω λίγες ώρες μετά δίνοντας αναβολή για.. 10 ημέρες, ύστερα από τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και όχι μόνο καθώς και την οργή στα social media. Αυτό παραδέχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του πρωθυπουργού.
«Η πρόταση για την αύξηση των προστίμων ήταν ένα κομμάτι των προτάσεων του υπουργείου Ανάπτυξης, κυρίως γιατί θέλαμε να δώσουμε στους γιατρούς μας και στην επιτροπή την αίσθηση ότι θα παρακολουθήσουμε πολύ αυστηρά την τήρηση των μέτρων. Γιατί αυτό χρειαζόταν για να πειστούν αυτοί οι άνθρωποι ότι μιλάμε σοβαρά» δικαιολογήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Αδυνατώντας να καταλάβει την ουσία του ζητήματος, τι σημαίνει το εξαντλητικό πρόστιμο των 500 ευρώ όταν πάνω από μισό εκατομμύριο εργαζόμενοι σε αναστολή παίρνουν 534 ευρώ τον μήνα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε και τα ρέστα γιατί συνεχίστηκαν οι αντιδράσεις όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε πίσω για ένα δεκαήμερο το μέτρο. Τα έβαλε δε με την αντιπολίτευση, που «αντί σε πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας να πούνε μπράβο στον πρωθυπουργό», είπαν ότι κάνει κωλοτούμπα. 

- από την avgi.gr