ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Bγήκε όλη η αριστεία των σόσιαλ να σκίσει τα ρούχα της από αγανάκτηση...


Ήταν βέβαια πιο σίγουρο από το θάνατο σε αυτή τη χώρα που μετατρέπεται σε ένα βούρκο μισανθρωπίας και κοινωνικού φασισμού. Με την ανακοίνωση ότι οι δύο ανήλικοι που έδειραν τον σταθμάρχη, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, βγήκε όλη η αριστεία των σόσιαλ.. να σκίσει τα ρούχα της από ιερή αγανάκτηση.
Να το πούμε λοιπόν χωρίς "μα" και "αλλά". Πολύ καλά έκαναν οι δικαστές και τους άφησαν ελεύθερους. Όχι γιατί η πράξη τους δεν είναι καταδικαστέα, αλλά γιατί οι ανήλικοι δεν πρέπει να μπαίνουν φυλακή, πόσο μάλλον όταν έχουν οικογενειακό περιβάλλον να τους στηρίξει. Η επιεικής ποινική αντιμετώπιση των ανηλίκων αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για μια κοινωνία που λογίζεται στοιχειωδώς ανθρώπινη και δίκαιη. Για την ακρίβεια, αυτή η επιείκεια συνιστά ιστορική κατάκτηση του πολιτισμού μας.
Τα παιδιά πρέπει να έχουν πολλές ευκαιρίες για να βρουν το δρόμο τους, με τη βοήθεια πάντα της οργανωμένης κοινωνίας που πρέπει να τα συντρέχει χωρίς οικονομία δυνάμεων για να βγουν από το τέλμα του αγριανθρωπισμού.
Ανεπιφύλακτα λοιπόν υπέρ επιείκειας για τους ανήλικους, αδιάλλακτα εναντίον όσων ουρλιάζουν για περισσότερο αυταρχισμό και απανθρωπιά.