ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Ο χαβαλές του στρατώνα, η συγγνώμη και ο "πόντος" στη διοίκηση του καναλιού


* Η χαζομάρα της τηλεόρασης δεν σταματάει ποτέ. Κι επειδή το έχει συνήθειο το «γυαλί» να τα μεγεθύνει όλα, κάτι που θα έμοιαζε με κακόγουστο αστείο σε άλλο «μέσο» θυμίζει ωκεανό ολόκληρο 
σιχαμάρας στη μικρή οθόνη..Βλέπε την εξομόλογηση των δύο διδύμων στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κούκου», ότι κορόιδεψαν 
μια κοπέλα και κρεβατώνονταν μαζί της μία ο ένας και μία ο άλλος.
Όπου οι παρουσιαστές της εκπομπής, το ζεύγος Κατερίνας Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη, αντί να ρίξουν μια γρήγορη ψαλιδιά στις καυχησιές των ηλιθίων καλεσμένων τους, φρόντισαν να στήσουν ένα μικρό γλεντάκι. Με άθλια αποτελέσματα…

* Φυσικά τους παρέλαβαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Φυσικά τους κατακρεούργησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δικαίως τους κατακρεούργησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέω εγώ, μιας και η θέση τους είναι θέση ευθύνης. Δεν κάνουν πλακίτσα στο σαλόνι του σπιτιού τους, αλλά απευθύνονται σε δεκάδες, μπορεί και εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές. Και αυτά που λένε τα παίρνει στα σοβαρά πολύς κόσμος. Κακώς, κατά την προσωπική μου άποψη, αλλά έτσι είναι η ζωή δεν αλλάζει κατά τα γούστα μας.
Όταν λοιπόν προκύπτει μια τέτοια ιστορία, οφείλεις να τσεκουρώσεις το χαβαλέ του στρατώνα εν τη γενέσει του. Κι αν δεν το κάνεις, οφείλεις να ζητήσεις ταπεινά συγγνώμη.

* Το πρώτο δεν συνέβη, όπως όλοι και όλες είδαμε.
Το δεύτερο, πάλι, προέκυψε χτες το πρωί με τους Κατσούλη και Καραβάτου να λένε «μας συγχωρείτε για το λάθος».
Και μάλιστα δεν είπαν απλώς δυο κουβεντούλες φουλ ξεπέτα, όπως έχουμε δει σε άλλες περιπτώσεις, αλλά ήταν απολύτως διευκρινιστικοί και ξεκάθαροι.
Δεν μπορώ να σας πω αν ήταν και ειλικρινείς κιόλας, δεν έχω το κληρονομικό χάρισμα, αλλά χαίρομαι για τον τρόπο που ζήτησαν συγγνώμη.
Νομίζω ότι οφείλουμε να τη δεχτούμε, να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία (με τα ματάκια μας ανοιχτά, βεβαίως) και να προχωρήσουμε παρακάτω.
Δίνοντας κι έναν πόντο στη διοίκηση του καναλιού, που επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά…

- από τη στήλη του Χρήστου Ξανθάκη medioΠΙΛΑΦΟ στο newpost.gr