ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Ο ΕΔΟΕΑΠ δεν συμμετέχει, προς το παρόν, στον εμβολιασμό κατά της Covid 19


Ο ΕΔΟΕΑΠ δεν συμμετέχει, τουλάχιστον κατά την παρούσα φάση, στον εμβολιασμό κατά της Covid 19, o οποίος διεξάγεται αποκλειστικά σε κρατικές δομές. Βρίσκεται ωστόσο σε ετοιμότητα ώστε εάν δοθεί η δυνατότητα να ανταποκριθεί και να μετάσχει στο εμβολιαστικό πρόγραμμα.. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών ο εμβολιασμός είναι δωρεάν για όλους και ξεκινά για τους ανθρώπους στην πρώτη γραμμή της υγείας, τις ευπαθείς ομάδες, για όσους βρίσκονται σε κλειστές δομές / δομές φροντίδας και όσους υπηρετούν σε σημαντικές υπηρεσίες του κράτους.
H Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ σε συνεργασία με τις Ιατρικές Υπηρεσίες του Οργανισμού θα ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις καθώς και για τις ενέργειες στις οποίες προβαίνουν με στόχο την προστασία της υγείας και την ασφάλεια τόσο των ασφαλισμένων όσο και του προσωπικού του ΕΔΟΕΑΠ.