ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Ποια είναι η λέξη που ήθελε να πει ο Δανίκας και αρχίζει από «Α»;

Συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» έδωσε η Αλκηστη Πρωτοψάλτη . Είχε δώσει και χθες στα «Παραπολιτικά», έσπευσε μάλιστα η εφημερίδα του Γιάννη Κουρτάκη να τη διαφημίσει ως αποκλειστική. Τόσο αποκλειστική που διαβάσαμε άλλες τρεις-τέσσερις αντίστοιχες... Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι ο όρος «αποκλειστικό» φαντάζει αστείος όταν δεν ισχύει;..
Τέλος πάντων, η Αλκηστις μιλάει και στο Πρώτο Θέμα. Ωραία συνέντευξη, μη νομίζετε, όχι επιθετική. Συναισθηματική περισσότερο θα έλεγα.
Αλλο με ενδιαφέρει όμως εδώ. Στην αρχή λοιπόν, στον πρόλογο, γράφει ο Δημήτρης Δανίκας και θέλω τη βοήθειά σας για να βρούμε μαζί ποια λέξη εννοεί.
«Μόλις άκουσα τα πικρόχολα σχόλια παρολίγο να λιποθυμήσω. Μα τόσο μικρόψυχοι. Τόσο α... (άσε, δε λέω τη λέξη, κινδυνεύω να κατηγορηθώ για προσβολή)».
Ε λοιπόν αυτή τη λέξη ψάχνουμε. Ποια είναι η λέξη που ήθελε να πει ο Δημήτρης Δανίκας για όσους αναφέρθηκαν επικριτικά προς την Αλκηστη Πρωτοψάλτη και αρχίζει από «α...» αλλά δεν τη λέει για να μην κατηγορηθεί για προσβολή;
Δημήτρης Κανελλόπουλος / e-tetradio