ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Κανάκης: «Πάτερ σίγουρα;»

Αντιδράσεις για το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα με την Θεία Κοινωνία

Αντιδράσεις προκάλεσε στα σόσιαλ μιντια το βίντεο που πρόβαλαν οι «Ράδιο Αρβύλα» στο κανάλι τους στο Youtube και είχε θέμα τις εκκλησίες και τη Θεία Κοινωνία και τα μέτρα απαγόρευσης λόγω κορωνοϊού.
Στο σατιρικό βίντεο, που..
"κατέβηκε" από το Youtube, πιστοί βρίσκονται σε σειρά μέσα στο ναό και ενώ βήχουν ο ιερέας τούς δίνει κανονικά την Θεία Κοινωνία. Όταν φτάνει η σειρά του Αντώνη Κανάκη για να λάβει τη Θεία Κοινωνία ρωτάει τον παπά: «Πάτερ σίγουρα;» και εκείνος με σιγουριά του απαντά ναι. Τρεις μέρες αργότερα ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται άρρωστος και με βήχα στο κρεβάτι. Ο ίδιος μιλάει στο Θεό και του λέει: «Αχ Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;».
Ανάμεσα σε αυτούς που ενοχλήθηκαν ήταν και ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος που σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε, κοινοποιώντας και το σχετικό video: «Βλασφημία κατά της Θείας Κοινωνίας από τους “Ράδιο ξεφτίλα” τα “παιδάκια της Φούρκας” και “αγαπητικοί της μπούργκας”! Κάντε το αν τολμάτε για Ισλάμ!»