ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Μα πού ζει ο Γρηγόρης;

Τι είδος παρουσιαστή, διασκεδαστή ή ό,τι άλλο, είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου; Πώς μπαίνει στο στούντιο χωρίς να έχει στοιχειώδη ενημέρωση για το τι γίνεται γύρω του; Το βράδυ της τελευταίας έκτακτης εκπομπής στον Αντένα, που παρουσίασε κατά τις ημέρες του εγκλεισμού μαζί με τον Νίκο Ράπτη (το Live Tonight), προλόγισε κάνοντας αναφορά στην προσφορά των ανθρώπων του θεάματος στο..
διάστημα της απομόνωσης. Από το κοντρόλ τον πληροφόρησαν για την κινητοποίηση των καλλιτεχνών. «Τι μου είπατε; Σήμερα μαζεύτηκαν όλοι οι καλλιτέχνες στο Σύνταγμα; Δεν το ήξερα αυτό, δεν το είδα καθόλου. Δεν το έχω καν σαν πληροφορία», αποκρίθηκε απευθυνόμενος στο κοντρόλ και ζήτησε να τον ενημερώσουν αργότερα για να μη σχολιάσει κάτι που δεν το γνωρίζει!
Ύστερα από μια και πλέον ώρα, στην παρουσίαση του Ηλία Βρεττού, που μίλησε και τραγούδησε μέσω Skype, είπε δυο λόγια συμπαθείας για τους μουσικούς, για τους οποίους «κάτι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση», ανέφερε, αφού δεν μπορούν να δουλέψουν, ενώ κάποιοι τραγουδιστές («κάποιοι, όχι όλοι» επανέλαβε) μπορούν να ζήσουν συνετά ένα ή δύο χρόνια με αυτά που έχουν.
Και έτσι έκανε το χρέος του με τους διαμαρτυρόμενους του Συντάγματος. Οι οποίοι, βέβαια, δεν ήταν μόνο μουσικοί.
Ενημερώσου, Γρηγόρη, πριν πιάσεις δουλειά...
- από το harddog