ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Νταλάρας στο Mega τραγουδάει Θεοδωράκη - Τσιτσάνη

Την Παρασκευή 8 Μαϊου στις 11 το βράδυ στο ΜEGA, o Γιώργος Νταλάρας μάς προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι με σταθμούς στα μεγάλα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη. Τραγούδια που μας συντροφεύουν εδώ και δεκαετίες στους έρωτες, στους πόνους, στα γλέντια, στις χαρές και στις λύπες μας. Τραγούδια που αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, που.. μεταδίδονται από γενιά σε γενιά και ανανεώνονται από νέες ερμηνείες. Τραγούδια που μας φέρνουν πιο κοντά και που, εκείνο το βράδυ, θα ενώσουν όλη την Ελλάδα, σε μια μεγάλη παρέα.
«Μαργαρίτα Μαργαρώ», «Θα πάρω μια βαρκούλα καρδούλα μου», «Βρέχει στη φτωχογειτονιά», αλλά και «...γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα». Αυτά και άλλα μεγάλα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Και μετά, ένα λαϊκό πάλκο με τις αξεπέραστες επιτυχίες του Βασίλη Τσιτσάνη. «Νύχτες Μαγικές», «Πάλιωσε το σακάκι μου», «Απόψε κάνεις μπαμ», «Αχάριστη», «Στο Τούνεζι, στην Μπαρμπαριά».
Μαζί του, σε αυτή τη συνάντηση που μας θυμίζει ότι η πανδημία μπορεί να μας χωρίζει αλλά η μουσική μας φέρνει πιο κοντά θα τραγουδήσουν η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Χρήστος Μάστορας, ο Δημήτρης Μπάσης, η Ασπασία Στρατηγού και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.
Ο Κώστας Γαβράς από το Παρίσι στέλνει το δικό του μήνυμα ενώ μια εμφάνιση-έκλπηξη θα κάνει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.