ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Σαρώνει το Mastechef...

...και το Open σχεδιάζει το πρόγραμμά του για την επόμενη σεζόν

Το Open, δύο μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του με την Κατερίνα Καινούργιου, στα πλαίσια του σχεδιασμού του προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αναγνωρίζοντας τη συμβολή της παρουσιάστριας στη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη, ανακοινώνει..
την ανανέωση της συνεργασίας έως τον Ιούλιο του 2022.
***
Σαρώνει το Mastechef καθως καταγράφει εντυπωσιακά ποσοστά στην τηλεθέαση. Χθες ο διαγωνισμός μαγειρικής στο STAR σημείωσε τηλεθέαση 40,4%, στο δυναμικό κοινό, με το τελευταίο τέταρτο να αγγίζει το εντυπωσιακό 54,2%! Στο σύνολο ο μέσος όρος τηλεθέασης του MasterChef ήταν 33%, φτάνοντας έως και το 46,6%.
***
Η έκφραση της εποχής είναι φυσικά το Social Distancing, η Κοινωνική Αποστασιοποίηση, δηλαδή, που προκάλεσε ο κορωνοϊός. Ήταν θέμα χρόνου έως ότου βρει το δρόμο της για την τηλεόραση και αυτό ετοιμάζεται να κάνει το Netflix, που εμπιστεύεται για τη σειρά με τίτλο «Social Distance» τη δημιουργό της πολύ επιτυχημένης σειράς «Orange is the New Black».
***
Στην κορυφή παρέμεινε ο Γιώργος Παπαδάκης και τον μήνα Απρίλιο, στο δυναμικό κοινό 18-54. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για τον Απρίλιο, η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν πρώτη στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέσο όρο 17,4% και 3,9 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό, ενώ έφτασε μέχρι και το 19,2% σε επιμέρους γυναικείο κοινό.