ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Συνωστισμός διευθυντών στο MEGA

Διπλή πρωτιά για το δελτίο του Star

Πολλοί διευθυντές μαζεύτηκαν στον ενημερωτικό τομέα του τηλεοπτικού σταθμού MEGA. Ή πιο σωστά πολλά πρόσωπα για την ίδια δουλειά. Παρόλα αυτά όπως γράφει το enimerosi24, το δελτίο παραμένει καθηλωμένο σε μονοψήφια ποσοστά. Μετά την κάθοδο..
(από το OPEN) του Στρατή Μπαλή η διευθυντική ομάδα του καναλιού πλέον είναι τετραμελής, μαζί με τους Σταμάτη Μαλέλη, Βασίλη Θωμόπουλο και Ανδρέα Παναγόπουλο.
Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, σε έναν «ιδιαίτερο» μήνα, με πολύ έντονο ανταγωνισμό και με το μεγάλο θέμα της πανδημίας του COVID-19 να κυριαρχεί, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα στη διεύθυνση και την παρουσίαση, σημείωσε διπλή «πρωτιά», τις καθημερινές από Δευτέρα ως Παρασκευή, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54.
[Πάντως εμείς μόλις ξεκινά το δελτίο του Star αλλάζουμε αμέσως κανάλι- όχι ότι βλέπουμε άλλα δελτία...]

Τώρα, συμφωνα με το δελτίο Τύπου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, από Δευτέρα έως Παρασκευή στο δυναμικό κοινό 18-54 ήρθε πρώτο με 16,8%. Ακολουθεί ο ALPHA με 13,6%, ο ΣΚΑΪ με 11,6%, ο ΑΝΤ1 με 10,7%, το Mega με 7,2% και το Open με 4,6%.
Στο σύνολο του κοινού, το Star ήρθε πρώτο με ποσοστό 16,7%. Ακολουθεί ο ΣΚΑΪ με 16,1%, o ALPHA με 14,4%, ο ΑΝΤ1 με 12,5%, το Mega με 5,6% και το Open με 4,5%.
Επιπλέον, στο σύνολο της εβδομάδας – από Δευτέρα ως Κυριακή – το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star ήρθε πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, καταγράφοντας μερίδιο 16,0%. Ακολουθεί ο ALPHA με 14,8%, ο ΣΚΑΪ με 12,2%, ο ΑΝΤ1 με 11,2%, το Mega με 6,8% και το Open με 4,5%.