ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Ο Κόκκαλης στο Open

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης ζωντανά στο Opentv του Ιβάν Σαββίδη, στην εκπομπή Open Ελλάδα με τους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο.
Ο Πέτρος Κόκκαλης σχολίασε τις πρώτες μέρες της άρσης των μέτρων, τις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα του συνωστισμού στις πλατείες, για τις διαμαρτυρίες..
των καλλιτεχνών και του κλάδου του πολιτισμού και τις αντιδράσεις για τον νέο περιβαλλοντικό νόμο.
Στο θέμα με τη συγκέντρωση νέων σε πλατείες ο Π. Κόκκαλης τόνισε ότι δεν μπορεί να γίνει αντιπαράθεση νεολαίας, αστυνομίας και πολιτείας. «Καταλαβαίνουμε και την ανάγκη των μαγαζιών να δουλέψουν και την ανάγκη των 16χρονων να βγουν έξω» είπε ο Π. Κόκκαλης ενώ στήριξε απόλυτα τα αιτήματα του καλλιτεχνικού κόσμου. Σχετικά  με το νομοσχέδιο Χατζηδάκη για το περιβάλλον έκανε λόγο για βιασύνη, ελλειπή διαβούλευση και εξέφρασε την αντίθεσή του σε πολλές διατάξεις του σ/ν.

Ασχετο: Τώρα τελευταία πυκνώνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε διαρροές «για συµµαχία Κόκκαλη µε Σαββίδη στα media»