ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Αλλαγές στον όμιλο της «Καθημερινής»

Ποιοι ανέλαβαν διεύθυνση και αρχισυνταξία στα Ψηφιακά Μέσα

Από τον χώρο των ΜΜΕ, με πολυετή εμπειρία στην online ενημέρωση προέρχεται ο νέος επικεφαλής των Ψηφιακών Μέσων στον Όμιλο της «Καθημερινής». Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και εξειδικεύεται στη μακροοικονομική και πολιτική ανάλυση. Τα τελευταία 10 χρόνια επικεντρώθηκε στη μελέτη των διαρθρωτικών χαρακτηριστικών της ελληνικής..
και ευρωπαϊκής οικονομίας και υλοποίησε σειρά συνεντεύξεων με κεντρικούς παράγοντες του διεθνούς οικονομικού συστήματος. Συμμετείχε σε σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Bundesbank, και πήρε μέρος στο International Visitor Leadership Program του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Ο λόγος για τον Βασίλη Κωστούλα που έχει εργαστεί σε σειρά ραδιοφωνικών, έντυπων και ψηφιακών ΜΜΕ, όπως και σε πρακτορεία ειδήσεων. Μεταξύ άλλων, ήταν αρχισυντάκτης και στη συνέχεια διευθυντής της ψηφιακής έκδοσης της «Ναυτεμπορικής». Επί σειρά ετών έχει διατελέσει Senior Editor των The Economist Events για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη ΝΑ Ευρώπη, καθώς και Σύμβουλος Έκδοσης στον ελληνικό τομέα της ετήσιας έκδοσης του Economist, “The World”.
Επίσης η Θεοδώρα Βασιλοπούλου αναλαμβάνει καθήκοντα αρχισυντάκτριας της ψηφιακής έκδοσης της «Καθημερινής», στην οποία εργάζεται από το 2013. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο τμήμα διεθνούς ρεπορτάζ και σε ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ. Είναι πτυχιούχος του τμήματος «Επικοινωνίας και ΜΜΕ» του ΕΚΠΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος «Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον Ιούνιο του 2019 συμμετείχε στο πρόγραμμα «Video Workshop» του πανεπιστημίου Columbia ως υπότροφος του «Ιδρύματος Νιάρχος».