ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Ημέρα Δράσης για τους ανθρώπους του πολιτισμού στο Κόκκινο και την Αυγή

Στο πλευρό των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων στο θέαμα και ακρόαμα, ο "105,5 Στο Κόκκινο" που προσάρμοσε σήμερα Τρίτη το πρόγραμμά του για να τους δώσει φωνή.
Η εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ», που κυκλοφορεί στα περίπτερα με ένα ευφάνταστο πρωτοσέλιδο, έχει  εκτενές αφιέρωμα, με τεκμηριωμένο ρεπορτάζ, κείμενα και δηλώσεις από καλλιτέχνες και εργαζόμενους στον πολιτισμό.
Το πρωτοφανές κύμα αλληλεγγύης..
στους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, το θέαμα και το ακρόαμα έχει λάβει πρωτόγνωρες διαστάσεις. Οι, δε, ανακοινώσεις της κυβέρνησης περί ενίσχυσής τους, μοιάζουν με κακόγουστο αστείο, καθώς συνιστούν επανάληψη ήδη γνωστών αποσπασματικών μέτρων.
Σημερα, Τρίτη 5 Μαΐου, ο 105,5 Στο Κόκκινο και Η ΑΥΓΗ τίθενται στο πλευρό των εργαζομένων και προχωρούν σε εκτενή αφιερώματα ώστε να δυναμώσει η φωνή των ανθρώπων όλων των πληττόμενων κλάδων του πολιτισμού.
Το πρόγραμμα του «105.5 Στο Κόκκινο» όλη την ημέρα θα προσαρμοστεί με συνεντεύξεις καλλιτεχνών και εργαζομένων του κλάδου. Μεταξύ άλλων θα παρέμβουν οι Γιώργος Ανδρέου, Φοίβος Δεληβοριάς, Λεωνίδας Κακούρης, Σταμάτης Κραουνάκης, Στέλιος Μάινας, Γιώργος Νταλάρας, Σταύρος Ξαρχάκος, Φώτης Σιώτας, Μαριάννα Τουμασάτου, Τάνια Τσανακλίδου, Δημήτρης Φραγκιόγλου.