ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Αρης Ασβεστάς: Δεν βαρέθηκαν;

«Δεν βαρέθηκαν δέκα χρόνια τώρα να προσπαθούν και να κάνουν μια τρύπα στο νερό;» αναρωτιέται ο Άρης Ασβεστάς σε άρθρο του αναφορικά με τη διαπόμπευση του ίδιου, και άλλων τεσσάρων, από αφίσα που τοιχοκολλήθηκε σε σημεία του Πειραιά (δείτε εδώ).
Ο δημοσιογράφος –που πολλές φορές έχει δεχτεί φραστικές, αλλά και σωματικές επιθέσεις λόγω της κριτικής που ασκεί και των ρεπορτάζ που έχει..
πραγματοποιήσει–, αντιμετωπίζει και αυτό το κρούσμα ψυχολογικής βίας με θάρρος και ψυχραιμία. Στόχοι της αφίσας, στην οποία υπήρχαν οι φωτογραφίες τους, ήταν ακόμα οι δημοσιογράφοι Βασίλης Βέργης, Βασίλης Παπαθεοδώρου και Κυριάκος Θωμαϊδης, καθώς και ο δικηγόρος Τάκης Μπαλτάκος που έχει ταχθεί υπέρ του ΠΑΟΚ στη διαμάχη του με τον Ολυμπιακό.
Ο Άρης Ασβεστάς σε άρθρο του στο sport-fm.gr κάνει λόγο για «κανονική επικήρυξη» και γράφει ανάμεσα σε άλλα, αναφερόμενος στο παρελθόν: «(…) Έστειλαν μπράβους να μας χτυπήσουν, και μια και δυο φορές, για να τρομοκρατηθούμε. Μας έκαναν μηνύσεις και αγωγές για να πούμε νισάφι, να μας κουράσουν και να σταματήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Μας απείλησαν συστηματικά και πιεστικά μήπως και βαρεθούμε να ταλαιπωρούμαστε. Μέχρι και τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς δέσμευσαν, για να διαλυθούμε και οικονομικά, όχι μόνο εμείς ατομικά, αλλά και οι δικοί μας άνθρωποι, που υπό μία έννοια εξαρτώνται από εμάς». (Δείτε εδώ ολόκληρο το άρθρο του Άρη Ασβεστά στο sport-fm.gr).
-  πηγή: Harddog