ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Ο Χαρδαλιάς κλείνει την πλατεία Αγίου Ιωάννου

Nάτα!.. Καθημερινά κλειστή θα είναι από τις 9 το βράδυ έως τις 6 το πρωί η πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή, σύμφωνα με ανακοινώσεις από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε για τα όσα συνέβησαν τα τελευταία δύο βράδια (δείτε ΕΔΩ) στην συγκεκριμένη πλατεία και ανακοίνωσε ότι ήδη στον χώρο..
βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προσθέτοντας ότι έχει έλθει σε συμφωνία και με την τοπική δημοτική αρχή...
Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ληφθούν ανάλογα μέτρα και σε άλλες περιοχές εφόσον διαπιστωθεί παραβίαση των συστάσεων και κανόνων άρσης της καραντίνας.
Οπως σχολιασε ο Γιάννης Αλμπάνης στο fb:
«Να πουμε κι ένα μπράβο στον Νίκο τον Χαρδαλιά που έβαλε τις κλούβες κι έκλεισε την πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή γιατί όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, άμα μαζεύονται πέντε σε παγκάκι σε πλατεία κολλάνε, αλλά αν μαζεύονται 15 σε σχολική τάξη, δεν κολλάνε. Αυτά τα λέει η Επιστήμη παιδιά και γι'αυτό κλείνουν οι πλατείες και ανοίγουν τα σχολεία»...