ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Οι εφημερίδες της Αριστεράς που κυνηγούσαν τους παπάδες...

Πάλι τα δικά του είπε ο υπουργός του Μητσοτάκη, Αδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας στον Real fm και στον Ν. Χατζηνικολάου ενώ βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί και στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι έχει να πει για τα δημοσιεύματα εφημερίδων που κατηγορούν την κυβέρνηση ότι εγκληματεί με το περιβάλλον παραδίδοντας τα πάντα στα ιδιωτικά συμφέροντα για λόγους που συνδέονται με τις επενδύσεις. Μάλιστα ο..
Χατζηνικολάου έφερε σαν παράδειγμα το σημερινό πρωτοσέλιδο της " Εφ.Συν" με τίτλο "Έγκλημα στο Περιβάλλον".
Η απάντηση του Αδωνη Γεωργιάδή ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε:
"Αυτές οι εφημερίδες, της Αριστεράς, όλο το προηγούμενο διάστημα τα έβαζαν με την εκκλησία και καθημερινά κυνηγούσαν τους παπάδες γράφοντας να μην ανοίξουν οι ναοί και διάφορα άλλα. Δεν είδα να γράφουν σήμερα κάτι για τη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα όπου δεν τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας".
Ο Χατζηνικολάου επέμενε στην ερώτησή του για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο, με τον Αδωνη να επαίρεται γελώντας για το πόσο καλά... ξεγλίστρησε.
«Εκπτώσεις στο περιβάλλον για να πετύχουμε επενδύσεις;» του επισήμανε ξανά ο Χατζηνικολάου . . Τελικά η απάντηση Γεωργιάδη ήταν πως δεν υπάρχουν εκπτώσεις και -τι άλλο- όλα είναι καλώς καμωμένα από την κυβέρνηση. Κι ας υπάρχει γενική κατακραυγή κι ας αντιδρουν κόμματα και σοβαρες περιβαλλοντικές οργανωσεις κι ας αποσύρθηκε το αρθρο για τις χρήσεις γης στο δήμο Αθηναίων για να μπει -και καλά- στη διαβούλευση...