ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Όταν ο Στραβελάκης προτρέχει

Ο Νίκος Στραβελάκης είναι καλός παρουσιαστής –καθόλου τυχαίο ότι για χρόνια υπήρξε βασικός στο κεντρικό δελτίο του Mega. Αλλά είναι εκνευριστικά παρεμβατικός όταν οι ρεπόρτερ «βγαίνουν» και δίνουν τα θέματά τους. Τουλάχιστον στο μεσημεριανό δελτίο τού ραδιοφωνικού Σκάι σχεδόν πάντα παρεμβαίνει, προλαβαίνει τον ρεπόρτερ και συμπληρώνει τις..
πληροφορίες του με στοιχεία που εκείνος, ο ρεπόρτερ δηλαδή, θα έλεγε λίγο μετά. Επικαλύπτει συχνά τη φωνή του, διακόπτει τη ροή του λόγου και κάποιες φορές προτρέχει ακόμα και στα μετεωρολογικά δελτία.
Την Τρίτη βγάζοντας στον ραδιοφωνικό αέρα τη Χριστίνα Σούζη, έσπευσε να αναφερθεί στην άνοδο της θερμοκρασίας που θα έχουμε την Παρασκευή, αλλά η μετεωρολόγος του θύμισε ότι προηγούνται της Παρασκευής δύο ημέρες και άρχισε από αυτές την εκφώνηση.
Αν μετρήσεις συνολικά το χρόνο των παρεμβάσεών του πάνω στα ρεπορτάζ, την ώρα δηλαδή που μιλούν οι άλλοι, θα βγει ένα αρκετά μεγάλο χρονικά ποσοστό. Τους παίρνει την μπουκιά από το στόμα και αυτό δεν τους κολακεύει· αλλά ούτε και εκείνον.
- από το Harddog