ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Επίθεση Γεωργιάδη κατά Φοίβου Δεληβοριά και καλλιτεχνών

Mε το γνωστό ειρωνικό και απαξιωτικό ύφος ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στους ανθρώπους του Πολιτισμού για την χθεσινή τους συγκέντρωση κυρίως όμως στον Φοίβο Δεληβοριά.
Λάβρος κατά των καλλιτεχνών και της χθεσινής μαζικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα υποστήριξε ότι δεν έχουν λόγο να διαμαρτύρονται γιατί ήταν οι..
πρώτοι που μπήκαν στα 800 ευρώ, αλλά εμφορούνται από αντικυβερνητικό μένος
Μετά την απαξίωση και το προσβλητικό ύφος της Λ. Μενδώνη και του Σ. Πέτσα στον Σταύρο Ξαρχάκο, σειρά είχαν οι λεκτικοί τραμπουκισμοί του Αδωνι Γεωργιάδη.
«Θέλουν να κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και κριτική». «Είναι αποκαρδιωτικό αυτό». «Είσαι κύριε άνθρωπος του πολιτισμού. Έχεις κάποιο επίπεδο, κάποια μόρφωση και κάθεσαι αγκαλιά με κάποιον άλλο για να κάνεις αντιπολίτευση στην κυβέρνηση» είπε ο υπουργός του Μητσοτάκη.
«Παντελώς ψευδές ότι έμειναν έξω. Οι καλλιτέχνες μπήκαν από τους πρώτους στα 800 ευρώ και δεν αφήσαμε κανένα απ’ έξω. Κάποιοι δεν φαίνονταν ότι είναι καλλιτέχνες (δηλαδή μομφή ότι εργάζονταν μαύρα).

Και στη συνέχεια στοχοποίησε τον Φοίβο Δεληβοριά:
«Εκπροσωπεί ένα τυφλό μίσος» είπε και αφού εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για κριτική που του είχε ασκήσει ο Δεληβοριάς για δηλώσεις του για τους πρόσφυγες ο Γεωργιάδης αποφάσισε ότι ο Φοίβος «δεν εκπροσωπεί ούτε τα συμφέροντα των καλλιτεχνών, ούτε τους καλλιτέχνες. Εκπροσωπεί ένα τυφλό μίσος κατά της κυβερνήσεως. Δεν μιλάμε για την αγωνία του για το καλλιτεχνικό κόσμο αλλά για ένα μίσος κατά της κυβέρνησης
«Θεοποιήσαμε στα νιάτα μας ανθρώπους που έδειξαν μέσα στην κρίση ποιος Δεληβοριάς ήταν» ενώ και στο τέλος της εκπομπής επανέλαβε τα ίδια όσα είπε με προκλήσεις και ειρωνείες.



Δεν αντέχει την κριτική ο Άδωνις Γεωργιάδης και στην παρουσία του στο Open ανέφερε αμέτρητες φορές το όνομα του Φοίβου Δεληβοριά προκαλώντας ή καλύτερα παρακαλώντας για ένα τηλεοπτικό σόου της στιγμής με μια αλαζονεία εκτός ορίων…Έχει γίνει «έξαλλος» ο Φοίβος Δεληβοριάς που βρίζει τον Μητσοτάκη… «Οι εξαλοσύνες δεν κάνουν καλό» πρόσθεσε στο κλείσιμο της εκπομπής.
Αυτά άκουσε η κυβέρνηση από την αγωνία των ανθρώπων του Πολιτσιμού. Αυτά κατάλαβε από τους ανθρώπους τους οποίους καταδικάζει στην ανασφάλεια και το μόνο σίγουρο είναι ότι μάλλον τίποτα δεν έχουν να περιμένουν.
Αντί για μέτρα υπέρ τους, απαξίωση, χαρακτηρισμοί και ειρωνείες...

- πηγή: avgi.gr