ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Ο πολυχρονεμένος μας Πρωθυπουργός...

Και πως (δεν) απαντάει η ΝΔ στο άρθρο Τσίπρα

O Αλέξης Τσίπρας με άρθρο του με τίτλο «Τι θα γινόταν αν...», στην «Εφημερίδα των Συντακτών», περιγράφει τις παρεμβάσεις που θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ αν ήταν εκείνος που θα αντιμετώπιζε την υγειονομική κρίση από κυβερνητική θέση.
Σχολιάζει ότι ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Μαξίμου «έχει..
βαλθεί να μας πείσει ότι αν σήμερα αντικρίζουμε το φως της ημέρας το οφείλουμε στον
πολυχρονεμένο μας Πρωθυπουργό. Και αν δεν ήταν η ΝΔ στην κυβέρνηση, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα θα είχε καταστραφεί».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ειδικότερα ότι αν η κρίση έβρισκε τον ΣΥΡΙΖΑ στη κυβέρνηση, παράλληλα με την προφανή -«όπως σε όλον τον κόσμο»- καραντίνα, τα νοσοκομεία ήδη θα είχαν 4.000 περισσότερους γιατρούς και νοσηλευτές, θα υπήρχαν πολλές χιλιάδες περισσότερα τεστ από τα δημόσια ερευνητικά ιδρύματα και στα μέσα ατομικής προστασίας θα έμπαινε από τις πρώτες ημέρες διατίμηση, «δεν θα κόβονταν οι υπερωρίες των γιατρών που έδωσαν τη μάχη στη πρώτη γραμμή» και «δεν θα κινδύνευε η κοινοβουλευτική λειτουργία, αλλά και η ίδια η δημοκρατία, να μπουν σε καραντίνα».
- διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην efsyn (ΕΔΩ)

Η Νέα Δημοκρατία (το κυβερνών κόμμα, υποτίθεται) αντί να απαντήσει πολιτικά και εμπεριστατωμένα στην επιχειρηματολογία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, προτίμησε να αναρτήσει φωτογραφία του πρώην υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη να καπνίζει...

Το σχόλιου του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση:
Ο Αλέξης Τσίπρας, σε σημερινό του άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών, θέτει ορισμένα πολύ σοβαρά ζητήματα για τη διαχείριση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης.
Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας παραπέμπει σε διαδικτυακό τρολ: «ο Πολάκης καπνίζει».
Η χυδαιότητα και η ένδεια επιχειρημάτων τους θα μπορούσε να είναι κωμική αν δεν ήταν επικίνδυνη για το μέλλον της χώρας.