ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

O Σαμαράς ετοιμάζεται για το συλλαλητήριο

Εμφάνιση-έκπληξη ετοιμάζεται να κάνει στο συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, παρότι απείχε από το προηγούμενο της Θεσσαλονίκης, για το οποίο, όπως λένε οι κακές γλώσσες ακόμα και μέσα στη ΝΔ, ήταν ο ίδιος ο βασικός του υποκινητής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη φορά ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσει ο ίδιος το παρών στο Σύνταγμα και μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ήδη δίνει “ραντεβού” στους.. “σαμαρικούς” για προσυγκέντρωση την Κυριακή το μεσημέρι στο γραφείο του στο Κολωνάκι (σε γνωστό δρόμο λίγα μέτρα πριν από το Σύνταγμα) προκειμένου να κάνει αρχηγική εμφάνιση ενώπιον του συγκεντρωμένου κόσμου στο συλλαλητήριο της Κυριακής.
Το ραντεβού είναι για τη μία το μεσημέρι ενώ από τους συνεργάτες του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ήδη ειδοποιηθεί φιλικά ΜΜΕ, κανάλια και δημοσιογράφοι, ώστε εντελώς “αυθόρμητα” να καλύψουν την κάθοδο του Αντώνη Σαμαρά στην πλατεία Συντάγματος.
Στο ίδιο συλλαλητήριο θα παραβρεθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ φαίνεται ότι αυτή η εξέλιξη είναι πολύ πιθανό να συμπαρασύρει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μέχρι τώρα παρουσιάζεται αρνητικός στο να βρεθεί ο ίδιος στο συλλαλητήριο.
- πηγή: thefaq