ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Δύο οι απειλητικές επιστολές σε Κοτζιά

Έστειλαν σε τέσσερις ακόμη υπουργούς και βουλευτές κι ο Πορτοσάλτε ειρωνέυεται

Συναγερμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Ελληνική Αστυνομία καθώς διαπιστώθηκε πως έχει σταλεί και δεύτερη απειλητική επιστολή προς τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, καθώς επίσης και σε ακόμη τέσσερις υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μια είναι δακτυλογραφημένη ενώ η άλλη χειρόγραφη. Και οι δύο είναι ανυπόγραφες, ενώ δεν είχε ξεκαθαριστεί εάν πρόκειται για διαφορετικούς αποστολείς.
Ολες οι επιστολές έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά..
εργαστήρια της ΕΛΑΣ ώστε να εξεταστούν για τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα ή DNA που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στους αποστολείς τους.
Νωρίτερα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας είχε αποκαλύψει πως ο N. Κοτζιάς έγινε δέκτης την Πέμπτη απειλητικής επιστολής η οποία ανέφερε: «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα». Στη δεύτερη επιστολή γίνεται λόγος για είσοδο του στρατού στη Βουλή!
Tην ίδια ώρα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Αρης Πορτοσάλτε ειρωνεύεται και κάνει... χιούμορ στο twitter προκαλώντας αντιδράσεις. Συγκεριμένα ο Πορτοσάλτε έγραψε: «Τρελές σφαίρες Νο 3! Ξεκαρδιστική κωμωδία...»