ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Μega: και οι τράπεζες εξακολουθούν να εισπράττουν...

Σε νέα συγκέντρωση / παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega μαζι με την Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ)  έξω από τα γραφεία των Βαρδινογιάννηδων (MOTOR OIL) επί της Κηφισίας  διεκδικώντας το τέλος του παραλογισμού και την εξόφληση των δεδουλευμένων των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι στο Mega Channel των Βαρδινογιάννη - Μαρινάκη - Σαββίδη παραμένουν απλήρωτοι για 17 μήνες και ο.. εργαζόμενος του Mega Γιάννης Καφάτος έγραψε στο fb:
"Σεβασμός στους συναδέλφους μου που βρίσκονται ξανά, έξω από τα γραφεία της Motor Oil, του κ. Βαρδινογιάννη, που από "παθητικός" μέτοχος, είναι βασικός υπεύθυνος για την κατάσταση μας. Ανάλογη ευθύνη (με μικρότερα ποστοστά) έχουν και οι νέοι μέτοχοι Μαρινάκης - Σαββίδης.
Οι τράπεζες εκμεταλλευόμενες τους νόμους, που πάντα είναι υπέρ τους, εισπράττουν τα έσοδα από τις διαφημίσεις ενός video club και φυσικά δεν φαίνονται διατεθειμένες να αποδεσμεύσουν τις μισθοδοσίες μας. Βρίσκουν και τα κάνουν κι αυτές."