ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Σύννεφα στη σχέση Σαββίδη – Μάρη

Σύννεφα στη σχέση του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη με τον Δημήτρη Μάρη της 24Media  που δεν αποκλείεται – σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24.gr, να οδηγήσουν σε «διαζύγιο» τη συνεργασία των δυο στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ».  Κι αυτό γιατί ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται εξαιρετικά δυσαρεστημένος με τον συνεργάτη του που έχει αναλάβει να «τρέχει» την ιστορική εφημερίδα. Αιτία – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, είναι η έλλειψη..
ενημέρωσης για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο διαχειριστής της εφημερίδας, με αποτέλεσμα συχνά να εκθέτουν τον Ιβάν Σαββίδη.
Τελευταία κρούσματα, όπως γράφει το enimerosi24, ήταν η στάση της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» στο θέμα του Μακεδονικού και ειδικότερα στα συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθήνας, με ρεπορτάζ που δημιουργούν ανασφάλεια στους πολίτες («Οι φόβοι της ΕΛ.ΑΣ. για το συλλαλητήριο» ήταν ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της Τετάρτης).
Επιπλέον, όπως γράφει το enimerosi24, η πλευρά Μάρη χρησιμοποιεί την εφημερίδα για να επιτίθεται σε ανταγωνιστές της στοιχηματικής εταιρίας του, όπως συνέβη την περασμένη Κυριακή που προχώρησε σε ρεπορτάζ με ανάρμοστους χαρακτηρισμούς εναντίον της εταιρίας «Sportingbet».
Συμπερασματικά λοιπόν διαμορφώνεται μια συγκυρία με πολύ κακό κλίμα μεταξύ των δυο πλευρών ενώ κάποιοι θεωρούν ότι ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης έχει χάσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του συνεργάτη του.
- πηγή: enimerosi24.gr