ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Με αντίσκηνα έξω από τα γραφεία Βαρδινογιάννη

Eξω από τα γραφεία του μεγαλομετόχου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη, βρίσκονταν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega  ζητώντας επίσημη ενημέρωση για το πότε θα λάβουν τα δεδουλευμένα τους.
Δεκάδες εργαζόμενοι του καναλιού που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 17 μήνες βρίσκονταν όλο το βράδυ έξω από τα γραφεία της Motor Oil στήνοντας αντίσκηνα ενώ δηλώνουν πως θα μείνουν εκεί μέχρι να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι με το Mega και..
τα λεφτά που τους οφείλονται.
Σημειώνεται πως ο μεγαλομέτοχος του Mega, Γιάννης Βαρδινογιάννης σε συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους πριν από 20 μέρες είχε πει ότι μόνος του δεν μπορεί να κρατήσει το κανάλι, πετώντας ουσιαστικά το «μπαλάκι» στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος από την πλευρά του -κατά την συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους- ανέφερε ότι τον ενδιαφέρει το κανάλι αλλά δεν έχει αυτός τον τελευταίο λόγο καθώς δεν ελέγχει το πλειοψηφικό πακέτο.
Αν δεν αλλάξει κάτι ως προς τις προθέσεις των μετόχων το κανάλι κινδυνεύει με λουκέτο αφού σύμφωνα με τον νόμο στις 27 Φεβρουαρίου θα πέσει «μαύρο» στα κανάλια που δεν έκαναν αίτηση αδειοδότησης. - πηγή: documentonews