ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Κύπρος: Αναστασιάδης - Μαλάς στο β΄ γύρο

Στον β΄ γύρο των Προεδρικών εκλογών στη Κύπρο την επόμενη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, θα αναμετρηθούν ο νυν Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και ο Σταύρος Μαλάς που υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ. Σύμφωνα με όλα τα exit polls που παρουσιάστηκαν από τα κυπριακά τηλεοπτικά κανάλια ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος που.. υποστηρίχθηκε και από την ΕΔΕΚ, τους Οικολόγους, την Αλληλεγγύη, την Πλατφόρμα Πολιτών και άλλους δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Σ. Μαλά και φαίνεται να μένει έξω από τον β΄ γύρο.
****
Η παρουσία του Ισραηλινού προέδρου στην Αθήνα και η συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, επιφέρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας και ταλαιπωρία για τους Αθηναίους. Μετά το ολιγόλεπτο κλείσιμο της Αττικής Οδού το βράδυ της Κυριακής ανακοινώθηκε, ότι ο σταθμός Μετρό του Συντάγματος θα παραμείνει κλειστός από τις 9 το πρωί, μέχρι να δοθεί το «πράσινο φως» από την αστυνομία προκειμένου να επανέλθει σε κανονική λειτουργία. Οι συρμοί θα διέρχονται από το Σύνταγμα δίχως στάση, γεγονός που σημαίνει ότι οι πολίτες θα πρέπει να επαναπρογραματίσουν τα δρομολόγιά τους.
****
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί αύριο, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, με τον πρόεδρο του Ισραήλ, Ρεουβέν Ριβλίν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:40 στο Μέγαρο Μαξίμου. Την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του Ισραήλ θα παραστούν στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα, στις 11:15 στη Θεσσαλονίκη.