ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Το συλλαλητήριο «έφαγε» τον Χειμωνά από τον Φιλελεύθερο

«Κρίμα» λέει ο Θανάσης Μαυρίδης

To Μακεδονικό και τα συλλαλητήριά του φαίνεται πως έχουν κι άλλες επιπτώσεις εκτός από τις πολιτικές: ο Θανάσης Μαυρίδης διέκοψε την συνεργασία του συγγραφέα Θανάση Χειμωνά με το liberal.gr και την εφημερίδα «Φιλελεύθερος».
Αφορμή για την απόλυση του συγγραφέα ήταν η άποψη που εξέφρασε για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη. Άποψη που ερχόταν σε αντίθεση με τη liberal γραμμή του Θ. Μαυρίδη και των Μέσων που ελέγχει και τα οποία στηρίζουν την αντιπολιτευτική γραμμή τους και την «πολεμική»..
κατά της κυβέρνησης, σε αυτές ακριβώς τις συγκεντρώσεις.
«(...) Η πρόσφατη ιστορία μας έχει διδάξει πως αυτού του είδους οι μαζικές συναθροίσεις σύντομα εκφυλίζονται. Αν την πρώτη μέρα έγιναν αναφορές σε «σωστούς Έλληνες», «γυφτοσκοπιανούς» και «αλήτες, προδότες, πολιτικούς» καταλαβαίνει κανείς τι θα συμβεί στην τρίτη και την τέταρτη εκδήλωση...» έγραψε μεταξύ άλλων σε ένα από τα κείμενά του ο Θανάσης Χειμωνάς προκαλώντας δυσαρέσκεια στην διεύθυνση της εφημερίδας.
Λίγες ώρες αργότερα ο συγγραφέας έγραψε στο facebook ανακοινώνοντας την απόλυσή του: «Όποιος πάει κόντρα στα συλλαλητήρια του Υπέροχου Ελληνικού Λαού τον τρώει η μαρμάγκα».
Ο Xειμωνάς επέλεξε λίγο μετά το «The Lucky one» από τη Laura Branigan για να χαιρετήσει τους αναγνώστες της στήλης του στον Φιλελεύθερο γράφοντας: «Το αυριανό (τελευταίο) "Τραγούδι της ημέρας" στον Φιλελεύθερο».
Επίσης ο συγγραφέας κάνοντας χιούμορ έγραψε αναρτώντας φωτογραφία με το εξώφυλλο του  βιβλίου του «Παραφροσύνη»: "Τώρα που είμαι άνεργος θα αγοράσετε επιτέλους το βιβλίο μου να ζήσω τα παιδάκια μου (αυτά που θα κάνω τέλος πάντων);"

ΥΓ Ο Θανάσης Μαυρίδης έγραψε στο fb σχετικά:
Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους. Στα 52 μου συνεχίζω και μαθαίνω. Αν ο κ. Χειμωνάς θέλει να πιστεύει ότι έφυγε από το Liberal για την θέση που εξέφρασε για τα συλαλλητήρια, μπορεί να το πιστεύει. Κρίμα...