ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας

Σε ηλικία 47 ετών πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας.
Πολιτικός συντάκτης χρόνια αλλά και στο ρεπορτάζ των υπουργείων Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Εσωτερικών και Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο Νίκος Τσίπσας εργάστηκε στην εφημερίδα «Έθνος» και κατόπιν στη «Δημοκρατία» και στην ιστοσελίδα TheToc.
Aφήνει πίσω του σύζυγo και κόρη. Η κηδεία του Νίκου Τσίτσα θα γίνει την Δευτέρα, 29 Ιανουρίου, στις 3 το μεσημέρι στο..
Κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.
Τη θλίψη του για την απώλεια του Νίκου Τσίτσα εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας, του Νίκου Τσίτσα. Επί σειρά ετών υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Δυστυχώς, έφυγε ένας ακόμη δημοσιογράφος πρόωρα από τη ζωή. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στους οικείους του και στη δημοσιογραφική οικογένεια».
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε φτωχότερη αφού έφυγε πρόωρα από τη ζωή άλλο ένα εκλεκτό της μέλος. Ο Νίκος Τσίτσας στην επαγγελματική του πορεία ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ και ξεχώρισε για το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».
O εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Για όλους εμάς, ο Νίκος Τσίτσας ήταν πολλά περισσότερα από ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος. Πάντα ευγενής και χαμογελαστός, πάντα στην πρώτη γραμμή της είδησης και της ζωής. Καλό ταξίδι».