ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Ξεκίνησε η ονοματολογία για νέο διευθυντή στον ΑΝΤ1

Ήταν θέμα χρόνου να ακουστούν τα πρώτα ονόματα για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 μετά την παραίτηση για λόγους ευθιξίας του Γιάννη Μιχελάκη (δείτε ΕΔΩ). Αν και δεν επιβεβαιώνεται τίποτα σε αυτή τη φάση και όλα δείχνουν ότι το ενημερωτικό τμήμα του ΑΝΤ1 θα συνεχίσει –  με το υπάρχον δυναμικό, στο κανάλι άρχισε η ονοματολογία για το ποιος θα αναλάβει τη διευθυνση ειδησεων και ενημέρωσης του  σταθμού. Οπως γράφει το enimerosi24 τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι του πρώην.. διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega Χρήστου Παναγιωτόπουλου, του πρώην στελέχους της ΕΡΤ Βασίλη Θωμόπουλου και του έμπειρου δημοσιογράφου του Mega Αντώνη Φουρλή.
Οπως αναφέρει το enimerosi24 και τα τρία αυτά ονόματα συζητήθηκαν στο κανάλι ως εν δυνάμει περιπτώσεις που θα μπορούσαν να αναλάβουν τη θέση που χήρεψε. Προς το παρόν όμως δεν έχει προχωρήσει κάτι, αφού υπάρχουν διαφωνίες, αλλά και διαφορετικές αντιλήψεις, τόσο για τα πρόσωπα όσο και για το προφίλ του δελτίου.


ΥΓ Οι βασικές συσκέψεις των ειδήσεων του ΑΝΤ1 τις τελευταίες ημέρες γίνονται παρουσία του γενικού διευθυντή του ομίλου ΑΝΤ1 Στρατή Λιαρέλλη ενώ την ευθύνη του τομέα έχουν οι διευθυντές σύνταξης,.. Στράτος Μπαλής και Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος, που συνεπικουρούνται από τρεις αρχισυντάκτες.