ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Μετά τις απολύσεις, κάλπη για εκπρόσωπο στη "Νέα Σελίδα"

Mετά τις καταγγελίες για ομαδικές απολύσεις στη «Νέα Σελίδα» (δείτε ΕΔΩ) η Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε την προκήρυξη αρχαιρεσιών για την εκλογή εκπροσώπου στην κυριακάτικη εφημερίδα.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος) την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ.
Υποψηφιότητες μπορούν να..
υποβληθούν στη Γραμματεία της Ενώσεως έως και την Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018 στις 4 μ.μ., ενώ τυχόν ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων μπορούν να υποβληθούν την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018, έως τις 4 μ.μ.
Να σημειωθεί για όσους επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα ότι δεν έχουν δικαίωμα εκλογής στο Μεικτό Συμβούλιο οι εκδότες, διευθυντές, διευθυντές σύνταξης και οι αρχισυντάκτες.
Η ΕΣΗΕΑ υπενθυμίζει, επίσης, ότι υπάρχουν και άλλα ΜΜΕ χωρίς εργασιακό εκπρόσωπο στην Ενωση και καλεί τους εργαζόμενους αυτών των Μέσων να φροντίσουν για την εκπροσώπησή τους.