ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Τα ΝΕΑ και ο Κυριάκος συναντήθηκαν τυχαία(!) στην Πατησίων

Την ημέρα που τα ΝΕΑ βγαίνουν με πρωτοσέλιδο για την εγκληματικότητα στα ελληνικά πανεπιστήμια, την ημέρα αυτή λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εντελώς τυχαία, όπως έγραψε στο Instagram, περνούσε έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην Πατησίων και κατέβηκε ο άνθρωπος να δει τι συμβαίνει.
Μας αρέσουν οι συμπτώσεις στη δημοσιογραφία και την πολιτική γιατί δίνουν άλλο χρώμα στη ζωή μας.
Αλλά πού να σας τα λέω, εντελώς τυχαία εκείνη την ώρα περνούσε από την Πατησίων.. κι ένας καμέραμαν που δεν έχασε την ευκαιρία να τραβήξει μερικά πλάνα του Κυριάκου για τα κανάλια. Αφήστε που όλο τυχαίως περνούσε κι ένας φωτογράφος από την Πατησίων που έβγαλε, μάλιστα, φωτογραφίες του αρχηγού της Ν.Δ. χωρίς γκριμάτσες (κατόρθωμα).
Το ίδιο βράδυ (πάντοτε εντελώς τυχαία) ο ΣΚΑΪ παρουσίασε ρεπορτάζ για την ανομία που επικρατεί στην Πανεπιστημιούπολη! Βιασμοί, μαχαίρια, κλοπές και άλλα.
Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε πώς βρέθηκε τυχαία στην Πατησίων ο κ.Μητσοτάκης. Από πού ερχόταν και πού πήγαινε άραγε; Περνάει συχνά από εκεί ή μόνο τις ημέρες που τα ΝΕΑ βάζουν ανάλογο πρωτοσέλιδο;

Δημήτρης Κανελλόπουλος (ΕφΣυν)