ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Μου λένε οτι «στην ΤιΒι φαίνεσαι βαριά και ξινή»

Η Ελλη Τριανταφύλλου και τα Πολιτικά Μαγειρέματα

Λένε πάντα ότι ο χρόνος αλλάζει τα πράγματα, αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να τα αλλάξεις εσύ, μόνος σου. Να βρίσκεις το θάρρος να τολμάς επανατοποθετώντας τη ζωή σου σε νέες βάσεις.
Τόλμη. Αυτή είναι η λέξη που της ταιριάζει. Μετά από 25 χρόνια στη δημοσιογραφία, η Έλλη Τριανταφύλλου επιλέγει να ακολουθήσει μαγειρικά ανεξερεύνητα μονοπάτια. Μία ακόμα πρόκληση.
Μαζί με την Ελένη Καλογεροπούλου στις 29 Νοεμβρίου 2016 φτιάχνουν το tasty-day.gr και κάνουν μαζί το πρώτο βήμα. Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά η ραδιοφωνική εκπομπή «Πολιτικά Μαγειρέματα» που ξεκινά την Κυριακή (04/02) 13.00-14.00 στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 έρχεται να προστεθεί στο πλούσιο βιογραφικό της και να την πάει λίγο πιο κοντά σε αυτό που θέλει να κάνει από εδώ και πέρα στη ζωή της.
(...) «Στις παρέες και στο σπίτι μου είμαι τελείως διαφορετική απ’ ό,τι φαίνομαι στην τηλεόραση. Φίλοι μου έλεγαν ‘’φαίνεσαι πολύ ‘βαριά’, πολύ σοβαρή. Κάποιοι μου έλεγαν και ξινή. Ίσως και λίγο αλαζονική’’. Έχω πάρα πολλά ελαττώματα αλλά δεν είναι κανένα από αυτά από τα βασικά μου. Δε με βλέπω ποτέ στην τηλεόραση, με αγχώνει. Τα ψυχολογικά όρια του καθενός είναι συγκεκριμένα»(...)
 - από το news247