ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Εβαλαν τον Ν. Ευαγγελάτο διευθυντή ειδήσεων στο Epsilon

Στο πόστο του διευθυντή ειδήσεων στο κανάλι Epsilon, του Ιβάν Σαββίδη, τοποθετήθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος, συμφωνα με απόφαση της νέας διοίκησης. Την ανακοίνωση έκανε ο γενικός διευθυντής του  τηλεοπτικού σταθμού, Ed Hall.
O Νίκος Ευαγγελάτος εργάζεται στον Epsilon TV από τον Νοέμβριο του 2015 ενώ στις 9 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους παρουσιάζει το.. Live News, το κεντρικό δελτίο του σταθμού.
****
Tην διεύθυνση της ημερήσιας εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ανέλαβε ο πρωην διευθυντής των ΝΕΩΝ και επι σειρά ετών στέλεχος του ΔΟΛ, Παναγιώτης Λάμψιας. Ο Θανάσης Μαυρίδης έγραψε σχετικά στο fb: «Απο την Δευτέρα ο Π. Λάμψιας αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Φιλελεύθερου. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη για το γεγονός ότι δέχτηκε την πρόταση μας. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Είναι γεννημένος αγωνιστής και ο καλύτερος διευθυντής που θα μπορούσε να έχει ο Φιλελεύθερος. Παναγιώτη, καλή επιτυχία.» 
****
Ανακοίνωση για την μαφιόζικη επίθεση κατά του δημοσιογράφου Αρη Ασβεστά έβγαλαν η ΕΣΗΕΑ και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και η οποία είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του (δείτε ΕΔΩ). Η επίθεση στον Ασβεστά έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επιθέσεων κατά δημοσιογράφων, οι οποίοι επιχειρούν αδέσμευτοι να ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για όσα συμβαίνουν στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Θυμίζουμε ότι ο Άρης Ασβεστάς έχει αρθρογραφήσει και ερευνήσει εκτεταμένα το θέμα των «στημένων» παιχνιδιών του ποδοσφαίρου.